2012. október 4., csütörtök

§ Most álmodom ezt az egészet ?

Na itt is van a várva várt rész. Azért nem hoztam hamarabb mert írtóra sokat kellett tanulnom ezen a héten. De most felpörgök és minden nap hozok részeket : ) És a 2400 – as látogatottság, nagyon örülök.. Imádlak titetek és remélem ez a részem is elég jóra sikerült.. Kommentelést : ) Egy kis infó : A kis ír manónknak éppen ma szakadt el egy inszalaga a térdében, és meg is fogják ma műteni. Szurkolunk kis ír manónk ^^ Szeretünk ♥



"Most álmodom ezt az egészet?"



A nap sugarai keltettek fel. Nem tudom, hogy ki a fene hagyta széthúzva a függönyt, mert én biztos, hogy nem. Majd lentről nevetéseket, meg „pssz „- egéseket hallottam. Felvettem a mamuszom majd leosontam a lépcsőn. Akit megláttam elsőnek az Harry volt, göndörhaja most is egyből feltűnt, visszafogott nevetéssel néztem, ahogy sürög-, forog a rózsaszín köténykében. Be kellett fogni a számat, ne hogy elröhögjem magam. Beljebb néztem, majd megláttam Louis-t és Zayn-t ahogy a tűzhelynél állnak és össze visszaugrálnak a kicsapkodó olaj elől. Ezen már elnevettem magam, majd Adison szúrós szemével néztem farkasszemet.

-          Hát te meg mit keresel ide lent? – kérdezte tőlem.
-          Én mit keres idelent? Azt hiszem ez az én házam. Akit felelősségre kéne vonni az te vagy Adison Limet. Mit keresnek itt a fiúk? Nem egy stúdióban kellene énekelniük? – kérdeztem, de már én is komoran.
-          De, de lemondták, mert békét akarnak kötni. – mondta A.D majd rám mosolygott. Az összes fiú felém nézett.
-          Ez most komoly? – néztem rájuk. Beljebb mentem a konyhában majd megnéztem, hogy Lou mit csinál. Csodálkoztam, mert nem égetett oda semmit, és még elég gusztán nézett ki az a valami..
-          Csak neked vettem fel ezt a cuki kötényt. – perdült egyett Harry. Elnevettem magam
-          Hát igen elég jól nézel ki cica. Felléphetnél ebben az egyik koncerten. – Mondta Liam majd Harry-re kacsintott. Harry ezt egy halálos pillantással jutalmazta meg.
-          Ha Ha Ha. Nagyon vicces vagy. – mondta majd megfordult. Niallt kerestem a szememmel majd megláttam, ahogy betipegetett a konyhában. A haja most is fel volt zselézve. Kis idő múlva végre rám nézett.
-          Jó reggelt Henriett. – mondta Niall majd rámmosolygott.
-          Neked is. – mondtam, majd megint csend lett.

Pár perc múlva végeztek a reggelivel, majd feltálaltak a nappaliban. Leültünk majd csendben elkezdtünk enni. Mindenki csak a kajáját nézte, majd amikor végeztünk megszólaltam.

-          Meglepett Lou, hogy nem égettél oda semmit. Még itten jobban fogsz főzni, mint én. - mondtam majd mosolyogva rá néztem.
-          Hát igen. Ezt még Kevin is megirigyelte volna. Tényleg hol van Kevin? – nézett ijjedten körbe.
-          Biztos otthon hagytad. – Mormogta Zayn.
-          Neked meg mi bajod van? Tán nem találtad a hajzselédet reggel? – mutatott a lenyalt hajára, amin sapka volt.
-          Ha Ha Ha nagyon vicces vagy. – mondta Zayn majd elhúzta a száját.
-          Hagyjad már Lou. – mondtam.
-          Összebeszéltek Lou Tomlinson mögött. Hát jó. De ne nyafogj nekem Zayn majd ha nem fogom neked belőni a séródat minden egyes reggel. - mondta sértődötten. Leszedtem az asztalt, majd amikor elkezdtem mosogatni lépteket hallottam magam mögött. Majd valaki mellém ért. Egy kezet láttam magam mellett, ahogy éppen egy poharat mos el.
-          Te meg mit csinálsz? – néztem rá kérdőn.
-          Nem látod? segítek neked mosogatni. – mondta Niall, majd rámmosolygott.
-          Nah, ez is ritka, hogy Niall Horan-t mosogatni látom. – kiáltott be a konyhába Zayn.
-          Henriett. Van valami DVD-tek? – kérdezte Liam.
-          Hát van horror..
-          Van Toy Story? – kérdezte csillogó szemmel.
-          Mindjárt megnézem. – mondtam nevetve.

Megtöröltem a kezem majd felmentem anyáék szobájába, mivel ott tartották az összes DVD – ket. Ahogy keresgéltem az egyik polcon egy doboz akadt meg a kezemben. Kinyitottam majd egy perce értetlenül meredtem a doboz belsejébe. Babaváró meghívókat láttam, majd egy ultrahangos képet. Kivettem majd megfigyeltem. A cetlire ez volt írva, ami a képre volt ragasztva. „ Joseph Jackson Farkson”. Kihullott a kezemből a doboz, majd nagyott koppant a földön. A könny már égette a szememet, majd szépen lassan kitört belőlem. Hangosan zokogtam majd a képek után nyúltam. Egy homályos alakot láttam, az ajtóban majd egyre közeledett. Anyám eltitkolta előlem, hogy babát várt? Tudta, hogy mindig is egy kis öcsire vágytam. Majd a homályos alak átkarolt, én már a zokogástól remegtem.

-          Hen mi a baj? – kérdezte Niall. Majd láttam, hogy már mindenki a szobába gyülekezett. Én még megszólalni is alig tudtam. Sírtam, sírtam és csak gyűrtem a képet a mellkasomhoz. Hirtelen A.D kivette a kezemből a képet, majd megnézte. Nem tudtam rá nézni, csak azt éreztem, hogy elárultak, hogy nincs senkim, hogy én csak egy örök vesztes vagyok, a világnak egy szerencsétlen embere. Adison megfogta az arcom, majd azt hiszem, hogy kiküldte a fiúkat a szobából, láttam Niall nem nagyon akart menni. Amikor végre lenyugodtam Adison eltette az összes képet abba a dobozva majd kulcsra zárta azt a szekrényt.
-          Jól vagy? – nézett rám. De alig tudtam megszólalni. Csak néztem az ablakon kifelé, és azon gondolkodtam, hogyan tudta ezt anyám előlem eltitkolni? !
-          Henriett hallasz? – majd megrázott. De nem akartam meg mozdulni még élni sem volt kedvem, így csak rá néztem, majd tovább néztem az ablakot.
-          Ne csináld ezt.. - hallottam A.D hangján, hogy már ideges.
-          Hagyj békén most A.D- mondtam. De szomorúan vettem észre, hogy a hangom fakón hangzott, szinte nem volt bennem semmi élet.
-          Henriett, én most nem foglak magadra hagyni..
-          Majd én itt maradok vele A.D, menjél és nézz egy kis TV-t Zayn-nel és igyál meg egy pohárforró teát. – mondta Niall.
-          Rendben, köszi Niall. – mondta majd kiment A.D a szobából. Niall leült az ágyam szélére és csak az arcomat nézte.
-          Csak azt akarom mondani Henriett, hogy rám mindig számíthatsz, én itt leszek melletted és ugyanúgy itt lesznek a fiúk is. – mondta majd mellém ült és megfogta a kezem. Megszorította, majd nem tudom, hogy miért, vagy hogyan, de átöleltem Niall-t.
-          Köszönöm. – suttogtam a fülébe.
-          Nincsmit. – mondta majd elnevette magát.

Pár percig még öleltem, majd elhúzódtam tőle.

-          Henriett el kell mondanom valamit. – mondta Niall, majd rá néztem.
-          Hogy is mondjam.. – mondta majd meg vakarta az arcát, és elvörösödött. – Hát izéé..
-          Niall, mondjad már. – mondtam neki komoran.
-          Nagyon tetszel nekem Henriett. – mondta majd elfordította a fejét.

Bejövök Niall Horan-nek? A tini lányok hőn imádott fiú bandájának egyik szőke kis ír manójának? Vagy csak most álmodom ezt az egészet? Megcsíptem magam, majd láttam, hogy Niall értetlenül mered rám. Elhúzta a száját, majd felállt.

-          Akkor én nem jövök be neked. – mondta majd lehajtotta a fejét. – Semmi baj. – mondta majd már a kilincsen volt a keze, de én visszatartottam. Nem tudom, hogyan voltam képes, de megtettem és alig pár centiméterre volt az arca az enyémtől.
-          Nekem is tetszel Niall Horan. – mondtam. Majd láttam, hogy megkönnyebbült és egy sóhaj is elhagyta a száját. – Csak félek. – mondtam neki majd hátrébb léptem. Összehúzta a szemöldökét, majd leült mellém az ágy szélére.
-          Mitől félsz? – kérdezte majd leült mellém.
-          Mindentől. – mondtam majd elfordítottam a fejem.
-          Bővebben? – kérdezte, majd megfogta a kezem.
-          Attól, hogy szenvedni fogok, attól, hogy nem olyan lesz, ahogy én ezt elképzeltem. Félek, hogy majd mindenki szét akar majd szedni minket, vagy elvesznek tőlem, vagy majd csúnyán összeveszünk sok apró dolgon… - de Niall a számra tette a mutató ujját, majd felemelte az állam.
-          Nem fog közénk állni senki, mert nem fogom hagyni. És nem fognak elvenni tőled. – mondta majd lassan megcsókolt. Nem hevesen és követelőzően, ha nem finoman. Alig pár percig tartott az egész, de én úgy éreztem mintha már egy órája csókolóznánk. Lassan elhúzódott tőlem, majd rámmosolygott.
-          Éppen így képzeltem el. – mondta Niall, majd megsimogatta az arcom.  
-          Én is. – mondtam.
-          Éhes vagyok.. – mondta. Elnevettem magam, majd felálltam. Oda mentem a mamuszomhoz, de Niall elkiáltotta magát.
-          Ne vedd fel a mamuszod, mert..

De már felvettem és elszörnyedve vettem észre, hogy tele van borotvahabbal.

-          Ki volt ez az okos? – néztem szúrós szemmel.
-          Nem akarok árulkodni, de Harry.

Kirohantam a mamuszommal a szobámból és a nappaliban bukkantam rá Harry-re, ahol nézett egy horror-t a többiekkel.

-          Harry! – kiáltottam, ő meg ijjedten hátrafordult.
-          Mi az? – kérdezte értetlenül.
-          A mamuszom. – mondtam. Majd láttam, hogy szép lassan leesik neki, hogy miről is akarnák róla beszélni, és óvatosan feltett kézzel elkezdett hátrálni..
-          Meg tudom magyarázni.. Hen ne tegyél olyat, amit meg fogsz bánni.. Majd elkezdtem felé futni. Az egész házban végig kergettem majd sarokba szorítottam a nappaliban. Elkezdtem ütögetni a mamuszommal, majd Liam felszólalt.
-          Jézusom Hazza meg ver egy lány.. - Nevetett Liam.
-          Ez nem lány, ha nem egy vadállat. – Hozzá vágtam a mamuszot, ami pont a hasát találta el.
-          Na, ezt még vissza fogod kapni.. – Mondta majd felhúzott orral nézte tovább a TV-t. Mi még 5 percig csak e röhögtünk majd Adison és Zayn eltette magát holnapra. 5-en maradtunk, majd szépen lassan mi is szállingóztunk aludni. 12 óra fele, már csak én és Niall maradtunk a nappaliban.
-          Akkor hogy legyen? – kérdeztem hirtelen, majd kikapcsoltam a TV-t és Niall felé néztem.
-          Szerintem ez. – mondta, majd megfogta a kezem. Éreztem, hogy elpirultam majd kínomban elmosolyodtam.
-          Szerintem is. – mondtam majd felhúztam az egyik szemöldököm. Elnevettem magát, majd megcsókolt.
-          És elmondjuk a srácoknak? Nem szeretek előttük titkolózni. – mondta majd mélyen a szemembe nézett.
-          Szerintem még korai. Én sem szeretek egyébként Adison előtt titkolózni, meg nem is tudok, mivel már ismer engem, és nagyon jó emberismerő.- mondtam majd láttam, hogy bólintott egyett.
-          Akkor majd később. – mondta, majd átölelt. Ásítottam egyett mire ő is.
-          Menni kéne aludni. – mondtam neki mosolyogva.
-          Igen, menni kéne, mert holnap szerintem el kell mennünk a stúdióba, és egész nap ott poshadunk.. – mondta majd nyújtózott egyett.
-          Akkor nem lesztek itthon? – elnevette magát.
-          Te is jössz velünk. – mondta. Hogy én menjek az 1 D- vel egy stúdió-ba? Belülről majd kipukkantam. Régen még csak az ilyen dolgokról még álmodozni sem mertem, most meg szeret egy csodálatos srác Niall Horan.. Felmentünk a lépcsőn, majd Niall megállt az ajtóm előtt. Elvörösödve ezt kérdezte:

-          - Nem aludhatnék nálad most? Olyan rossz abban a szobában egyedül aludni. – mondta majd rám nézett. Nem tudtam neki nemet mondani, így csak bólintottam.
-          De nyugodtan. De semmi.. – mondtam, és láttam, hogy elnevette magát.

Letusoltam, majd felvettem a pizsim és belebújtam az ágyamba. Hallottam, hogy Niall is elkezdett tusolni. Pár perc múlva már éreztem, hogy valaki bebújt mellém az ágyba. Az ágy szélére húzódtam, de Niall magához húzott, szorosan átölelt, majd mosolyogva aludtam el.

2 megjegyzés:

  1. áá nagyon jó lett.:D de mi lesz Harry-vel? kicsit fog csak kiakadni.!x'D szegényke.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen :$$ Hát képzeld a következő fejezet csak Harry-ről fog szólni :$ ezt elárulom neked :$ Hát igen :D Örülök neki, ha tetszik ♥

    VálaszTörlés