2012. november 15., csütörtök

§ Elég aktív vagyok



Ne haragudjatok, hogy ilyen későn teszem fel az új részt, de olyan sokat kell tanulni, hogy még én is alig bírom. Olyan szuper hírt hallottam, hogy majdnem lefordultam a székemről. A One Direction el fog jönni Magyarországra !!!!!!!!! Annyit tudunk, hogy a VIP jegy 45.000 ft-ba fog kerülni: ) De az időpontot még nem lehet tudni, de hogy el fognak jönni Magyarországra már alapba véve nagy szó. Tudom, most mindenkinek a begyében vagyok, és nincs is mentségem, de visszatértem! Tudom, most biztos, hogy csalódtatok, de rengeteg dolgom volt, és hát, a magánéletem sem tündérmese. Nem fognak megszűnni a történetek, csak most egy hosszabb „vakációra’’ mentem el. Elnézést kérek mindenkitől, és tényleg, most már teszem az új részeket. Sziasztok: )



  
„Elég aktív vagyok”





Amikor megérkeztünk a tóhoz láttam, hogy Zayn arcára aggodalom ült ki. Odamentem mellé, és vállon bokszoltam, majd láttam, hogy felnevetett.

-          Áucs, ez képzeletben fájt. – mondta, majd előretolt, hogy ha véletlenül megbotlana is, ne hogy ő essen a vízbe, ha nem én. De szerencsére nem történt ilyen, így nyugodtan le tudtunk ülni az egyik fa tövébe. Elővettem a piknik kosarat, majd leterítettem a pokrócot, amire egyből, leült Niall, majd a kosárban a kaját kezdte el keresni. Kaja, és kaja, mindig csak kaja. Amikor a vízre néztem, láttam, hogy Adison már fürdőruhában van, és szinte mindenki. Amikor Zayn felé fordultam, éppen akkor vette le a felsőjét, majd egy szál fürdőgatyában itta a lehűtött energiaitalt. Egy vízcseppet éreztem a combomon majd láttam, hogy Niall hajáról esett le a vízcsepp, mivel már ő is csak egy fürdőnadrágban volt, csak én nem öltöztem még át. Nem is nagyon akartam átöltözni, utáltam az alakomat nem voltam kibékülve magammal és sohasem leszek. Nagy a combom, nagy a vádlim.. Semmi se jó rajtam.

-          Te nem leszel fürdőruhában? – kérdezte Niall, majd láttam, hogy mindenki engem figyel.

-          De, mindjárt átöltözöm. – mondtam, majd a fürdőruhámmal együtt elvonultam. Én ezt nem fogom felvenni. Gondoltam magamban, majd leskelődtem a fiúk után a tó felé. Lépteket hallottam, majd Adison vizes haját pillantottam meg.

-          Hát, te meg mi a szöszmötöt csinálsz még itt felöltözve? – kérdezte elkerekedett szemekkel.

-          Nekem ez nem fog menni Adison. – mondtam szomorkásan, majd elfordultam.

-          Dehogynem. Henriett, már láttalak fürdőruhában, és ha az alakod miatt fáj a fejed, akkor ezt a butaságot felejtsd el, de gyorsan! Nem vagy kövér, és én mindig is irigyeltem a homokóra alakod! – Mondta Adison halványka mosollyal. Elindult felém, majd betuszkolt egy kis kemping ház mögé, majd a kezembe nyomta a fürdőruhámat. Valahogy sikerült felcibálnom magamra a bikinit, majd egy fürdőkendőt tekertem a csípőm köré.

-          Ezt akartad annyira takargatni? Neked elment a józan eszed Henriett! – mondta Adison, majd egyett füttyintett.

-          Ezt meg hol tanultad? – kérdeztem nevetve.

-          A jó modoromat, vagy a füttyentésemet? – kérdezte nevetve

-          Mind a kettőt.

-          Hát, a modoromat anyámtól és apámtól, a füttyentést meg Zayn-től. – Mondta nevetve.

-          Véletlenül kamionosnak nem akarsz beállni? – kérdeztem nevetve

-          Nem, annak még nem, bár elég jó ötletnek hangzik.

Nevetve mentünk vissza a piknik kosaras Zayn-hez, aki hason fekve barnította az ígyis elég barna hátát.

-          Hideg? – kérdeztem előre, majd egy lehűtött energiaitalt raktam a hátára. Felkiáltott, majd azonnal felpattant a helyéről.

-          Neked elment a maradék eszed is? – kérdezte, majd elnevette magát.
-          Nem, csak nem akarom, hogy lesülj. – mondtam, majd kiöltöttem rá a nyelvem.
-          Bolond lány. – mondta, majd leült és kibontotta az energiaitalt.
-          Te csak amúgy energiaitalon élsz? – kérdeztem nevetve
-          Te meg most oltó kedvedben vagy? – kérdezte ő is gúnyosan.
-          Nem. Ha oltanálak, az megint másképp hangzana, és az a cigiről szólna Zayn. – mondtam neki határozottan
-          Most neked vagy hőemelkedésed van, vagy alapból, vagy most így a hecc kedvéért vagy ilyen velem? Miért nem oltod Boo Beart, vagy Hazza-t, vagy Nialled. Nem a nyugodt és értelmes embert nem lehet pihenni, hagyni..
-          Jajj, mert te olyan sok mindent dolgozol, hogy megszakadsz. - vágtam vissza neki flegmán.
-          Ejh, ha oltó versenyt rendeznének, te vinnéd a kupát. – mondta nevetve.
-          Ez fekete vicc volt. – mondtam neki komoran.
-          Mert mintha te úgy 5 perccel ezelőtt fehérebb vicceket mondtál volna. Mellesleg jól áll neked a kék szín. – mondta majd kacsintott egyett.
-          Kösz Zayn. Neked meg el kéne még egy energiaital. Kezdesz lelassulni. – mondtam nevetve
-          Én energiaital nélkül is elég aktív vagyok. – mondta sértődötten.
-          Igen, azt sajnos vettem észre.
-          Jön a férjed. – mondta, majd hasra feküdt.

Hátra fordultam, de meg is bántam, mert a hirtelen fordulattól, meghúztam a nyakam. Odakaptam a kezem a nyakamhoz, majd lassan visszafordultam a piknik kosár és Zayn felé.

-          Látom átvetted a fürdőruhád. – Mondta Niall, majd leült mellém, és elkezdett enni. Hát nem is vártam mást tőle. Ahogy figyeltem olyan aranyosan evett. Még akkor is cuki, amikor eszik. – Egyébként jól áll ez a szín. – mondta, majd Zayn felnevetett. Kicsit bokán rúgtam.
-          Köszi, de ezt már Zayn is elmondta. Amúgy a kék a kedvenc színem. – mondtam, majd a vízet kezdtem el nézni.
-          Lenne kedved eljönni velem este vacsorázni? - hallottam egy eltorzult mondatot. Gondolom Niall volt, és a kajától nem fért ki több értelmes szó a száján, azért sikeredhetett ilyen mindenféle csak értelmes mondatra nem.
-          Tessék? – kérdeztem meg újból.
-          Azt kérdeztem. – Nyelt egy nagyott. Csak aztán ne hogy megfulladjon, mielőtt kimondaná a mondatát. – Hogy lenne kedved velem vacsorázni? – kérdezte, majd rámmosolygott.
-          Persze. – Vágtam rá azonnal.

Hisz ki ne örülne neki ha Niall Horan vacsorázni hívná? Nem gondolkodtam csak egyből rávágtam azt az egy kis szócskát, át sem gondolva, hogy estére vajon lesz-e programom, vagy, hogy tényleg jó ötlet-e Niall-el elmenni, vacsorázni. Szeretem ez nem kétséges, csak az a nyüzsgés, ami körülötte van, nem nekem való. Vagy, hogy mindenhol fényképezik meg autogrammot kérnek, nem lehetünk kettesben, nem lehet magánélete. Mosolyogva figyeltem, ahogy tovább evett. Sosem gondoltam, hogy egy fiút így fogok majd szeretni, de Niall az más. Hirtelen megszorítottam a kezét, amit ő is észrevett és felém fordult, én csak rá mosolyogtam. Ő is rámmosolygott, majd tovább evett, én pedig Adison kipirult arcát láttam, ahogy felénk közeleg..

1 megjegyzés: