2012. szeptember 8., szombat




Nos, meghoztam a következő részt.. Egy kis idő eltolódással igaz, de nagyon sűrű volt a programom a héten. De nem akarok kertelni, a látogatottság már 800 fölött van, feldobtátok a hétvégém.. Jah és egy kis infó: hétvégéken, úgy döntöttem, hogy 2 részt teszek fel: ) Meg még ha úgy adja az időm, akkor hétköznap is .. A történet talán lehet, hogy egy kicsit szárazra sikeredett.. Ja és ez már megint nem csak Henriett szemszöge. De mostmár nem is kertelek többet itt az új rész : )


Haza akarok menni


Amikor Evelenie körbe vezetett a városban sok ismerős emlék elevenedett fel bennem, egy - egy emlékmű láttán. Nagyon meleg volt Budapesten, így le is vettem a kis kabátkámat és a sapkám. Végig vezetett a nagy házak között, és már kezdett nagyon elegem lenni az örökös napsütésből.

-         Eveline, mikor megy haza? – kérdeztem.
-         Nem sokára, már csak egy utca. Magyarázta.

Egy utca? És neki mennyi egy utca? 1 km-er?
Pár perc múlva, szerencsére már belül a hűvös házban ültem, egy vendégszobában. Amikor kifelé pakoltam a bőröndömből, megtaláltam a telefonom. 3 nem fogadott hívásom volt, már megint Adison-tól. De most nem érdekelve lelöktem az egyik éjjeli szekrényre. Nem akartam vissza hívni, hisz csak Harry-ről és Zayn-ékről beszél, folyton és folyton. Kipakoltam a ruháimat, amik kellenek, a nesszeszeres kis táskámat pedig a fürdőszobába tettem be. Visszatérve a szobába lefeküdtem az ágyamra. Én nem akarok itt lenni. Haza akarok menni… De mi van, ha nekem nem is London az otthonom, ha nem Magyarország? Ezzel a gondolattal megint álomba zuhantam. Egy érdes női hang ébresztett fel.

-         Henriett! Gyere kész a vacsora Henriett! – majd hallottam, hogy beront a szobámba Eveline..
-         Mi tessék? ültem fel, álmosan.
-         Kész a vacsora.- mondta nevetve.
-         Ja, jó. Mindjárt lemegyek..- mondtam majd nehezen kikászálódtam az ágyamból. Felvettem az egyik mamuszom, és felkötött hajjal lépkedtem le a lépcsőn.. De amikor végre a konyhába értem, incsiklandó illatok csapták meg az orrom.
-         Mit főztél? – kérdeztem.
-         Csirkét, krumplit, salátát. Ugye szereted a salátát? – kérdezte
-         Én? Igen.
 Leültem az asztalhoz, majd halkan csendben elfogyasztottuk a vacsorát.. A magyaroknál 21:00- kor van vacsora? Furcsa szokások vannak itt Magyarországon.. Vacsora után leültem a nappaliba Tv-ni. Eveline bekapcsolta, majd egy tévéműsorra vitte. Amikor elkapcsolt arról a műsorról egy zenecsatornára vitte. Azt hittem, hogy mentem megüt a guta, hiszen, a műsorvezető nő elég furcsa híreket közlött a nézőkkel.
-         Nos , a One Direction lemondta az utolsó koncertjüket, így már Londonban vannak. A rajongók fel vannak háborodva, és senki sem tudja, hogy a fiúk miért mondták le az utolsó koncertet..

Micsoda? Igaz mondjuk, nekem Adison már rég elmondta, hogy Zayn-ék lemondták a koncertet… Majd tovább kezdtem hallgatni a műsorvezető nőt.

-         Arról pletykálnak, hogy Zayn Malik Adison Limet-tel egy Londoni lánnyal, van most kapcsolatban. Harry-ről úgy nyilatkozott Adison, hogy éppen van egy kialakuló kapcsolata, és ezt Harry is megerősítette…

Hogy mi van? Talán ezt akarta A.D elmondani ? Hogy Harry talált magának egy lányt? Ez változtatná meg gyökerestől az életem? Kikapcsoltam a TV-t, majd felmentem a szobámba. A.D láttam, hogy hívott.. Nem vettem fel, majd letusoltam és fáradtan ledőltem a pihe puha ágyba. Hamar elnyomott az álom…


  • Adison szemszöge


Miért nem veszi fel Henriett? Már vagy 6 – ára próbálom hívni, de sosem veszi fel..

-         Na, tudtál vele beszélni? – kérdezte Zayn majd átölelt hátulról..
-         Nem. Nem veszi fel. Olyan furcsa. Holnap elmegyek majd Abby-hez. – mondtam mosolyogva
-         Rendben. Szerinted nem lesz rád mérges, hogy elmondtad Harry-nek a dolgot? – kérdezte majd megfordított.
-         Olyan rossz volt látni, hogy miatta rosszkedvű. Muszály volt elmondanom Harry-nek is. Mondjuk nem tettem rosszat mivel Harry-nek is bejön.. – mondtam, majd leültem az ágyam szélére.
-         Hát, nem csúnya lány az biztos.. – mondta Zayn majd belebokszoltam a vállába.

Egyre közelebb jött, majd már csak pár centiméterre volt tőlem.. Még mentolos leheletét is éreztem, és végül a száját rá tapasztotta az én számra. Hirtelen egy ajtónyitódást hallottam, majd Zayn-nel gyorsan szétröppentünk. Niall vörös arcát láttuk meg, majd kitört belőle a nevetés.

-         Na, ki vele Niall mi olyan fontos, hogy meg kellett ehhez zavarni minket? – szólalt meg Zayn majd fagyosan nézett Niall-re.
-         Csak azért jöttem. Majd megint elkezdett nevetni. Láttam, hogy Zayn most meg tudná ölni.. Amikor ő is észrevette, hogy penge nyélen táncol elkezdte, végre mondani azt, amiért megzavart minket.
-         Csak Harry azt mondja, vagyis azt üzeni, hogy készített gofrit, gyertek le és egyetek. - mondta majd nevetve elment.

Azért néha Niall egy kicsit idegesítő is tud lenni, de nem lehet rá haragudni, vagyis én nem tudok. Ránéztem Zayn-re, ő is engem figyelt, majd megszólalt.
-         Min gondolkozol? – kérdezte halkan
-         Hogy mi lehet Henriett-el. Olyan rossz érzés, hogy nem tudom, hogy mi van vele.. Mindig felvette a telefont, amikor hívtam.
-         Biztos, hogy jól van. Lehet, hogy elaludt és azért nem vette fel, vagy lehet, hogy nincs is otthon. – mondta Zayn komolyan.

     Sokat viccelődött azon, hogy egyszer visszamegy Magyarországra, amikor mindenből és mindenkiből elege lesz. És akkor leesett.

    - És mi van olyankor, ha visszament Magyarországra? - Kérdeztem suttogva, majd elfehéredtem..


3 megjegyzés:

  1. Váó.:O Jó rész lett.:D Nagyon tetszik.:D Gyorsan kövit.:D

    VálaszTörlés
  2. Köszi Beaa :) Na annak örülök ha tetsziik :) Megpróbálom minél hamarabb feltenni a következő részt :) :D ♥

    VálaszTörlés
  3. Háát igyekezz, mivel én már meghoztam.:D ♥
    http://the1direction.blogspot.ro/

    VálaszTörlés