2012. augusztus 25., szombat

Nos itt is van a 3.rész : ) Köszönöm azoknak akik olvasgatják a blogomat : ) Még mindig Henriett szemszöge . Próbáltam jobban kifaragni a történetet.. Remélem jóra sikerült... Jó olvasást : )

" Egy jó göncöm sincs "


A.D. miután befejezte a beszélgetést Zayn-el eljött velem sétálni le a parkba. 

- A.D. kérdezhetek valamit ? 
- Persze . - mondta mosolyogva.
- Már most itt vannak Zayn-ék vagy később jönnek ? - Kérdeztem.
- Ehh.Mondta nevetve. Egyébként azt mondta Zayn, hogy du. 3 kor indulnak Amerikából.
- Akkor hamar itt lesznek.motyogtam.
- Igen . Kimegyek a reptérre. És akkor végre Londonban lesznek.Áradozott.
- Kimész a reptérre ? azt hittem, hogy segítesz készülődni. -mondtam szomorkásan.
- Persze,hogy segítek. Legfeljebb 7-8 óráig leszek vele és akkor utána együtt elkészülünk.
- A.D. ha nem haragudsz meg rám én most haza megyek , mert már 1 óra van és lehet,hogy anya otthon van már. 
- Miért hova ment ? - kérdezte
- Elszaladt a boltba. furcsán nézett rám A.D. - Majd elmagyarázom később A.D. De aztán csak okosan Zayn-el. mondtam neki majd rá kacsintottam. Szia , majd akkor el ne felejts 7 órára jönni hozzánk .
- Rendben . ne aggódj. Szia Hen.

Elindultam és hát persze ez a nap sem múlhat el eső nélkül . A cipőmet figyelve elindultam az út kereszteződéshez, de nem figyeltem és a lámpa pirosra váltott. Dudálást hallottam és egy kocsi éppen, hogy le tudott fékezni. Hol jár az eszem ?  inkább az utat kéne figyelnem . Henriett szedd már össze magad.
Nagy nehezen haza kászálódtam de anya még nem volt otthon. Vajon hol lehet? Ha vásárolni ment volna már rég itthon lenne .
Inkább kikéne keresnem az esti ruhámat. De egy jó göncöm sincs. Mi lenne ha össze kombinálnám ezt,ezt, ezt,meg ezt ??. jó ez nagyon röhejesen néz ki. Jó lesz szerintem ez a felső,ezt nem rég vettem. Ezzel a gatyával és ezzel a cipővel. Meg hozzá ez a nyaklánc, és ez a karkötő. Elmehetnék divatdiktátornak.  Na jó ez eléggé nagy poén volt . De a viccet félre téve felakasztottam egy vállfára a ruháimat , és kikészítettem a cipőmet is . Úristen már 14 : 30 van ? Jól telik az idő. Készítenem kéne valami kaját ha anya is hazajön tudjon valamit enni. Leszaladtam a lépcsőn és a konyhát céloztam meg. Neki láttam főzni.Azt vettem észre, hogy Hanry nagyon nézi a húsokat, így gondoltam éhes lehet. Kinyitottam a hűtőt és megnéztem , hogy van- e neki még macskaeledele . Szerintem jó lesz neki ez a marhahúsos . Kittem neki a kis tányérjába és kezet mostam. De most már neki láttam a mi emberi kajánknak. Gondoltam bárányhúst sütök valami salátával és desszertnek pedig muffint fogok sütni. Amire befejeztem a főzést már 15: 30 -at mutatott az óra.  Anya még sehol . Na mindegy én most neki látok enni. Evés után leültem a nappaliba TV-t nézni és Hanry-t simogattam. A Tv-ben nem ment semmi érdekes műsor így hát a zene csatornára kapcsoltam. És megpillantottam a képernyőn Harry arcát és a göndör haját.Csak álmodozom mindennap, hogy egyszer végre találkozhatok vele, hogy egyszer majd nekem fogja fogni a kezem. De hiába, nem is tudom, hogy miért élek álomvilágban. Biztos ezt is apától örököltem ő volt ilyen álmodozó a családban. Sokszor de hiányzik. Bezzeg Hanry itt dorombol mellettem legalább ő boldog. Olyan igazságtalan ez az egész élet . És a földhöz vágtam a távirányítót. Felkéne néznem Twitter-re. Gyere már be .. Miért vagy ilyen lassú???.... mondtam a lassú és elavult laptopomnak. Már megint semmi. motyogtam .  Inkább megnézem Zayn adatlapját. Nem volt ott sem érdekes dolog. Látom A.D. is irogál neki twitteket , ha nem ismerném azt gondolnám, hogy egy felvágós, de csak nem szereti azt ha valaki ott piszkál ahol az ő térfele van. nevettem el magam. Na jó elég volt ennyi Twitter mára. Szerintem leszaladok a boltba és veszek pár dolgot Hanry-nek, már amúgy is kellene neki egy új bolhaírtó nyakörv. Össze kaptam magam és kiléptem az esős London utcáira.. A "Pet Shop " nevezetű bolt, szerencsémre csak 2 utcával volt arrébb.Olyan más. Amikor A.D.- vel kicsik voltunk, mindig azt mondtuk, hogy mi bizony sohasem leszünk szerelmesek.Úgy látszik tévedtünk.. A boltban egy barna hajú idős néni volt.. 
- Elnézést.. mentem oda a pulthoz.. - Lehet itt kapni bolhaírtó nyakörvet ? - kérdeztem kedvesen..
- Persze.. Macskának lesz ugye ? - kérdezte rekedtes hangon.
- Igen - mondtam mosolyogva.
- Fiatalkoromban nekem is volt egy fekete macskám Lindsay - Mondta szomorkásan.
- És most , hogy, hogy nem tart a néni? - kérdeztem.
- Már öreg vagyok, és az orrom is elég érzékeny az állatszőrre.
- De szeretne egyébként a néni macskát tartani ? -kérdeztem.
- Minden vágyam. mondta mosolyogva .

Végül is vettem Hanry-nek egy bolhaírtó nyakörvet, meg egy kis macskaeledelt.. 
- Köszönöm Szépen.Viszlát. - köszöntem el az idős nénitől. Amikor kiléptem az üzletből, London csípős szele csapta meg az arcomat.Összébb húztam a pulóverem és haza felé igyekeztem. Biztos, hogy örülni fog ennek Hanry,csak a lila nem szerintem nem az ő színe,de mindegy. Amikor végre a kilincsen volt a kezem nagyon megörültem.Benyitottam majd Hanry bújt oda a lábamhoz, mintha megérezné, hogy hoztam neki valamit. Levettem róla az ütött-kopott nyakörvet, és feltettem az újat.Bár, lehet, hogy eltaláltam a színt. Bepakoltam a hűtőbe Hanry macskaeledeljeit, utána körbe néztem a házban, de anyának nyoma sem volt. Ez nagyon furcsa. Leültem a nappaliba TV-zni, de megint a zenecsatornára kapcsoltam. Ez már beteges. De már nem láttam Harry arcát,se göndör haját. Valami rock együttes ordította ki a torkát.  Megint az ölembe telepedett Hanry, majd valahogy elnyomott az álom...

3 megjegyzés:

  1. Szia
    ahogy ígértem itt vagyok :)
    egész jó a töri csak az írás stílusoddal csinálhatnál valamit...lehet, hogy neked ez tetszik, hogy így tele van rakva pontokkal, de az olvasónak nem éppen élvezetes.
    és ha párbeszédet írsz akkor ne így :
    - És most , hogy, hogy nem tart a néni? kéredztem
    mivel helyesen így van :
    - És most , hogy, hogy nem tart a néni?- kéredztem.
    használj kötőjelet és minden mondat végére tegyél pontot.
    és csinálj bekezdéseket is mert így elégg összefolyik a történet.
    remélem nem bántottalak meg mivel alapjába véve nekem tetszik a történet lényege :) és ha ilyen hibákra oda figyelsz még élvezni is fogom miközben olvasok.
    persze ha megírtad a kövi részt csak nyugodtan szólj :D

    VálaszTörlés
  2. Rendben megpróbálok ezekre odafigyelni :)

    VálaszTörlés
  3. Meglepetés a blogomon neked ♥ :)!!
    Remélem örülsz neki!! :)
    http://forever-youngbi.blogspot.hu/2012/10/dijam.html

    VálaszTörlés