2012. szeptember 26., szerda

Hát sziasztok csak egy kis új infot hoztam :) És sajnos nem jó :( Most értesültem én is arról. hogy Liam és Danielle kapcsolata véget ért. Az angol Mirror címlapon hozta le a hírt, hogy a One Direction egyik tagja, Liam Payne szakított barátnőjével, Danielle Peazerrel, akivel két éve, az angol X-Faktorban találkozott. 


Danielle rengeteg fenyegetést kapott a fiú megszállott rajongóitól, közülük többen a halálát is kívánták, ám a szakítás oka mégsem ez volt, Liam barátai szerint a sztár szoros időbeosztása tette lehetetlenné a kapcsolat folytatását.

„Az elmúlt néhány napban szakítottak, mert egyre és egyre bonyolultabb lett fenntartani a kapcsolatot úgy, hogy Liam egyre és egyre több időt van távol. Az elmúlt hónapokban alig láthatta Danielle-t, és a csapat jövőre világturnéra indul, úgyhogy ez csak még nehezebbé vált. Befejezték a dolgot, de Liam reméli, hogy jó viszonyban maradnak. Ő volt élete első igaz szerelme.”


Valószínűleg a bandán belül is nagy port fog felkavarni a szakítás híre, hiszen Danielle nagyon jó barátnője Eleanor Caldernek,Louis Tomlinson kedvesének is, így nemcsak Liamnak fog hiányozni a mindig mosolygós táncoslány.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése